Constructii

Ai nevoie de un antreprenor general in constructii? Avem solutia!

antreprenor general in constructii

In momentul in care initiati un proiect complex in domeniul constructiilor, trebuie neaparat sa luati in calcul si angajarea unui antreprenor general in constructii, daca va doriti ca succesul sa fie garantat.

De ce spunem acest lucru? Care sunt responsabilitatile unui antreprenor, in acest caz? Va invitam sa parcurgeti randurile urmatoare pentru a afla mai multe detalii despre atributiile sale si motivele pentru care merita sa il aveti alaturi intr-un proiect important.

Ce face un antreprenor general in constructii?

Nu pentru toata lumea este clar de ce ar avea nevoie de un antreprenor general in constructii, si acest lucru se datoreaza neinformarii – pentru ca nu stiu ce poate aduce acesta in plus proiectului si care sunt responsabilitatile sale.

Ei bine, un antreprenor general in constructii este un pion esential in orice proiect (mai mult sau mai putin complex), ce poate garanta succesul. Bineinteles, poate exista si cealalta latura negativa – de a-l conduce catre esec, de aceea este important sa alegeti cu atentie furnizorul acestor servicii.

Spre exemplu, Axa TC este o companie renumita pentru rezultatele deosebite obtinute in cadrul proiectelor derulate in decursul timpului.

Dar sa vedem ce face mai exact un antreprenor general in constructii: coordoneaza toate echipele implicate in proiect (constructorii, seful de santier, dirigintele de santier, instalatorii, furnizorii de materiale de constructii sau de echipamente speciale etc.) si asigura certificatele de garantie si buna executie a constructiei. Bineinteles, acestea implica o multime de alte detalii de o importanta majora. Poate parea un rol banal daca citim doar cele doua atributii scrise anterior, dar in esenta sunt mult mai multe detalii pe care un antreprenor trebuie sa le urmareasca, asigurandu-se de obtinerea celor mai bune rezultate, dorite de beneficiar.

Alege Axa TC ca si antreprenor general in constructii!

Axa TC este un antreprenor general in constructii, ce se poate lauda cu o experienta vasta in domeniu, fiind capabil sa gestioneze extrem de bine toate firmele contractante. Alte atuu-uri ale sale sunt: acorda sfaturi pertinente clientului in ceea ce priveste aspectele tehnico-financiare, realizeaza pre-negocieri a unor solutii tehnice, este capabil sa prevada sau sa remedieze posibile probleme ce pot aparea pe parcursul executiei, se asigura ca sunt respectate termenele de calitate agreate cu beneficiarul etc.

Responsabilitatile sunt dificile, insa pentru o echipa competenta, acestea nu vor reprezenta o problema. Axa TC este partenerul de care aveti nevoie!

De ce Axa TC ca si antreprenor general in constructii?

Suntem o comanie cu experienta, ce se implica cu adevarat in proiectele pe care le dezvolta, asigurandu-si clientii de livrarea celor mai bune rezultate.

Preturile pe care le practicam pentru serviciile oferite sunt stabilite intr-un mod transparent, favorizand clientul.

Intregul proces, incepand de la trasarea obiectivelor si pana la predarea lucrarii la cheie, se desfasoara in cele mai bune conditii, fara a se pierde din vedere detaliile, oricat de nesemnificative ar parea acestea.

Axa TC ofera suport tehnic, organizatoric administrativ si logistic in realizarea constructiilor; antrepriza generala; planifica, conduce si coordoneaza activitatile de realizare a unui obiect de constructie; manageriaza proiectele si constructiile etc.

Dispunem de utilaje moderne si performante, dar si de personal calificat astfel ca putem garanta pentru servicii ireprosabile, indiferent de tipul imobilului ce se doreste a fi construit.

Contactati-ne acum si va asiguram ca veti beneficia de cele mai bune solutii in materie de antreprenoriat general in constructii.

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You may also like