Connect with us

Hi, what are you looking for?

Diverse

De ce aleg oamenii sa plateasca facturile la un terminal de plata?

terminal de plata

Prezentul este caracterizat de tehnologie avansata, care ne permite o multitudine de lucruri: de la a citi despre fenomenele lumii, de a afla despre evenimente, de a vorbi cu oricine din lume si pana la lucruri nesemnificative precum plata facturilor, achizitionarea biletelor etc. Tehnologia viitorului arata potentialul real pe care il are omenirea si este un motiv temeinic pentru a privi cu incredere in viitor.

Echipa EasyPay System, pasionata de tehnologie si de tot ceea ce inseamna simplificarea lucrurilor prin intermediul acesteia, a dezvoltat o serie de solutii inteligente de plati moderne si extrem de facile de utilizatori. Bineinteles ca nu este o noutate acest dispozitiv, dar prin atentia la detalii si prin conectarea permanenta cu noile tehnologii, EasyPay System ofera sisteme performante, usor de integrat in orice locatie. Un terminal de plata se afla printre cele mai cautate si avantajoase dispozitive, asa incat mai jos este o prezentare a tot ceea inseamna implementarea acestuia in afacerea ta.

Un terminal de plata deschide un dialog cu clientii tai

Desi nu raspund vocal comenzilor, terminalele de plata sunt suficient de inteligente pentru a pune la dispozitie o serie de servicii pentru nevoile consumatorilor tai. Spre exemplu, tonomatele de plata le ofera clientilor posibilitatea de a se conecta cu furnizorii de gaze, curent, lumina, internet si servicii de telefonii, operatori de transport sau chiar platforme de cumparare bilete. Prin simplu fapt ca acestia folosesc aceste dispozitive chiar in locatia ta iti aduce un plus de vizibilitate si localizare pe harta nevoilor clientilor.

Terminalele de plata sunt o metoda sigura de a atrage noi clienti

În prezent, foarte multe persoane apeleaza la plata facturilor la astfel de terminale de plata. Sunt mai eficiente, mai aproape si sunt disponibile oricand. Prin urmare, daca tu amplasezi in locatia ta un astfel de dispozitiv, este dovedit faptul ca sansele ca fluxul de persoane sa creasca este mai mare. Practic, le oferi un nou motiv sa aleaga magazinul tau, spre exemplu, in detrimentul competitiei.

Terminalele de plata te ajuta sa cresti vanzarile

Oamenii sunt obisnuiti sa faca mai multe lucruri deodata: sa duca copilul la gradinita si in drum sa se opreasca la un aparat de cafea, sa mearga la piata si in acelasi timp sa treaca pe la posta pentru a ridica un colet si exemplele pot continua. Extinderea serviciilor este o posibilitate pe care antreprenorii trebuie sa o ia in calcul. Fidelizarea clientilor si atragerea unor noi printr-un terminal de plata inseamna automat cresterea vanzarilor.

Terminalul de plata este o modalitate de a promovare afacerea

Dispozitivele sunt o solutie practica de a promova afacerea. Poti introduce in meniu informatii despre serviciile si produsele tale, poti amplasa langa acesta un totem cu logo-ul tau sau poti pur si simplu introduce un filmulet de promovare a firmei tale. Un plus de vizibilitate inseamna o crestere a vanzarilor.

EasyPay System propune solutii inteligente perfecte pentru supermarketuri, aeroporturi, mall-uri, oficii postale. Designul modern, tehnologia avansata si inovatoare, meniul usor de utilizat, varietatea functiilor si parteneriatul cu o multitudine de furnizori sunt avantajele directe pe care le are consumatorul, dar care, indirect, iti aduc si tie o crestere a vanzarilor considerabila. Contacteaza echipa si impreuna gasiti un terminal optim pentru locatia ta si care sa satisfaca clientii tai. Poti lua in considerare chiar personalizarea acestuia cu logo-ul afacerii tale.   

WEBSITE: https://www.easypaysystem.ro

TELEFON: 0753.999.918

Spread the love
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement

You May Also Like

Casa si Gradina

Decorarea locuintei sau a oricarui tip de spatiu, nu presupune doar alegerea pieselor de mobilier, a covoarelor, perdelelor, draperiilor etc, ci pleaca in primul...

Food & Drinks

Este cunoscut faptul ca mierea, indiferent de tipul ei – monoflora, poliflora sau non-florala, are beneficii importante asupra organismulu, iar cantitatea consumata nu trebuie...

Agricultura

Cele mai bune modele de semănătoare manuală pentru suprafețe mici sunt Dispozitivul de împrăștiat semințe, fertilizatori și nisip pe baterii  WE-B Wolf-Garten și semănătoarea...

Business

Sporturile nautice si plimbarile in larg, precum si pescuitul, se numara printre activitatile preferate ale multora dintre noi, iar dotarea mijloacelor de transport cu...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.