Connect with us

Hi, what are you looking for?

Casa si Gradina

Gradina de iarna – creeaza-ti propria oaza de relaxare cu ajutorul elementelor de inchidere terasa

gradina de iarna

Tehnologiile actuale si calitatea ridicata a elementelor de amenajare si sistemele de inchidere a teraselor permit crearea celor mai frumoase spatii – o gradina de iarna, care se potriveste atat pentru spatiul personal, cat si pentru unitatile de alimentatie, spre adaugarea unui plus localului administrat. Oricat de joasa este temperatura, ne dorim sa luam contact cu lumina naturala cat mai mult timp, fapt care este perfect realizabil atunci cand se opteaza pentru amenajarea unei astfel de gradini.

Gradina de iarna – Placerea de a petrece timpul  intr-un spatiu cu totul aparte

Daca visati demult la amenajarea spatiului din spatele casei, pentru a beneficia si pe timp de iarna de liniste si relaxare aproape de natura, inchiderea spatiului cu elementele corespunzatoare este solutia. Versatilitatea acestor sisteme de inchidere vine tocmai din faptul ca prin montajul lor pot fi realizate proiecte simple – amenajarea unei curti, dar si proiecte de anvergura – spatial unui centru comercial, restaurant, club, cu dimensiuni mari si cerinte de proiect mai complexe.

Odata amenajat cadrul sistemului de inchidere, designul general al locuintei sau preferintele personale vor dicta modul in care puteti decora spatial creat: optiunile sunt nelimitate!

Cum poate fi realizata o gradina de iarna – avantajele unui astfel de spatiu

Desi poate fi realizat relativ repede, un proiect de inchidere terasa – constructia unei gradini de iarna – nu poate fi realizat decat prin serviciile unei echipe de specialisti. Dincolo de frumusetea peisajului pe care spatial amenajat il va asigura beneficiarilor, amenajarea unei astfel de gradini trebuie sa fie in primul rand perfect functionala: ermetizarea corespunzatoare,  protectia solara, aerisirea adecvata si siguranta elementelor montate.

·       Gradina de iarna – mai aproape de natura cu un pas

Factorul de decizie pentru realizarea unui astfel de proiect este deseori dorinta de a fi mai aproape de natura si in timpul iernii. De aceea, petrecand timpul la o masuta asezata strategic pentru a zari exteriorul reprezinta demersul personal pentru a fi aproape de natura, chiar si in cele mai geroase zile de iarna.

·       Lumina naturala timp indelungat

Daca este ceva ce nu agream cand vine iarna, este faptul ca nu mai beneficiem de lumina solara decat pana dupa-amiaza, serile intunecate luand locul zilelor luminoase. Chiar si asa, intr-un wintergarden, datorita spatiilor mari vitrate, te vei simti confortabil.

·       Protectie solara atunci cand este nevoie

Vara soarele poate fi destul de puternic, asa ca sistemul de inchidere care ingradeste spatial amenajat poate fi dotat si cu produse de tehnica solara, furnizand in continuare cantitatea corespunzatoare de lumina in interiorul gradinii, dar evitand supraincalzirea. Pe timpul iernii produsele de tehnica solara pot fi parcate permitand soarelui prin suprafetele mari vitrate sa incalzeasca wintergarden-ul.

·    Un spatiu amenajat cu bun gust

Pe langa utilitatea si functionalitatea gradinii de iarna create, spatiile amenajate cu sistemele moderne de inchidere terasa au un farmec din punct de vedere estetic – vizibilitatea si accesarea luminii naturale, alaturi de un decor reusit au capacitatea de a bucura pe oricine isi petrece cateva ore in interior.

Recomandarile SoralTechnik – Cum este amenajata gradina de iarna din punct de vedere tehnic?

Pentru fiecare proiect, Soral Technik detine toate resursele pentru indeplinirea cerintelor de proiect: in functie de dimensiunea spatiului si structura déjà existenta, se va selecta unul dintre modelele constructive, pentru realizarea unei gradini ce poate fi utilizata pe tot parcursul anului. Accesorizare gradinilor de iarna cu sisteme glisante si armonice reprezinta o masura necesara pentru a asigura un acces facil, transparenta, protectie termica si fonica, concomitent cu izolatia impotriva ploii.

–        Accesorizarea pentru protectia solara: in functie de orientarea gradinii, va trebui luata decizia integrarii accesoriilor pentru protectie solara, asa cum sunt screen-uri speciale, rulouri cu panza sau rulouri cu lamele din aluminiu. Oricare va fi varianta selectata, aceasta este motorizata si poate fi prevazuta cu senzori de soare sau vant

–        Aerisirea corespunzatoare: sistemul de ventilatie al unei gradini de iarna este un aspect extrem de important pentru utilizarea in conditii de siguranta a spatiului. De aceea, cei de la Soral Technik va vor propune integrarea de grile de aerisire (marca Renson-producator belgian), care se monteaza atat la partea inferioara, cat si la punctul cel mai inalt al sistemului de inchidere. Prin montajul acestor grile este realizata circulatia naturala a aerului, elimandu-se aerul viciat si evitandu-se supraincalzirea.

–        Igiena si curatarea gradinii de iarna: farmecul gradinilor astfel create vine tocmai din faptul ca vizibilitatea este maxima, iar curatarea sticlei de pe acoperisul acesteia poate fi asigurata prin aplicarea unei pelicule de substanta speciala care in contact cu apa va indeparta mizeria.

Daca va ganditi sa optati pentru privelistea de vis oferita de gradina de iarna, lasati totul in seama echipei Soral Technik, pe care o gasiti online (office@soraltechnik.ro / www.soraltechnik.ro) sau la numarul de telefon – 031 430 40 33.

De asemenea, showroom-ul din B-dul Pipera nr 59, Voluntari, va intampina cu peste 150 mp, ce cuprind o gama foarte diversa de articole si variante constructive. Echipa noastra este pregatita pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru orice plan de constructie!

Spread the love
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement

You May Also Like

Casa si Gradina

Decorarea locuintei sau a oricarui tip de spatiu, nu presupune doar alegerea pieselor de mobilier, a covoarelor, perdelelor, draperiilor etc, ci pleaca in primul...

Food & Drinks

Este cunoscut faptul ca mierea, indiferent de tipul ei – monoflora, poliflora sau non-florala, are beneficii importante asupra organismulu, iar cantitatea consumata nu trebuie...

Diverse

Prezentul este caracterizat de tehnologie avansata, care ne permite o multitudine de lucruri: de la a citi despre fenomenele lumii, de a afla despre...

Casa si Gradina

Oricare ar fi tipul proiectului – realizarea unei surse de apa pentru o locuinta, unitate de cazare sau orice alt tip de utilizare, serviciile...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.