popmpe si hidrofoare

Pompe si hidrofoare – echipamente de calitate in oferta Forestore! Alegeti modelul adecvat necesitatilor!

Magazinul online forestore.ro vine in intampinarea voastra cu o gama larga si variata de pompe si hidrofoare, aceste echipamente fiind extrem de necesare in cazul in care doriti sa pompati apa curata sau apa murdara, in functie de caz.

Oferta variata de pompe si hidrofoare de la Forestore!

Modelele de pompe si hidrofoare disponibile in oferta magazinului online au fost concepute pentru diverse aplicatii, precum: alimentare cu apa potabila, marirea presiunii in diverse instalatii, irigatii, distrubutia apei etc.

Modelele ATDP505A, ATJDW/1A-2 sunt hidrofoare de mare adancime, cu dublu circuit, fiind recomandate pentru situatiile in care sursa de apa se afla la o adancime mai mare de 9 m fata de locul unde este amplasat hidroforul. Insa, va invitam sa descoperiti toate modelele oferite spre vanzare de catre Forestore, la un raport avantajos cost-performanta.

In ceea ce priveste pompele, si acestea sunt de mai multe tipuri: de suprafata de mare adancime, submersibile pentru drenarea apei curate, submersibile pentru drenarea apei murdare, pompe submersibile multietajate, pompe-hidrofor cu regulator electric de presiune etc.

Mai multe detalii despre pompe si hidrofoare!

Pompele de suprafata au rolul de a pompa apa curata, fara gaze dizolvate sau substante periculoase.

Toate pompele de apa pe care le comercializam sunt adecvate pentru uz casnic, cu conditia ca temperatura apei sa nu fie mai mare de 35°C.

Temperatura maxima in locul de funcţionare: 40°C.

Numarul maxim de porniri/ora este de 40.

In ceea ce priveste pompele submersiibile cu vibratie, acestea sunt concepute sa scoata apa din puturi sapate si forate cu un diametru interior de 110 mm.

Presiunea nominala a pompelor este de 6 bar, fiind suficienta pentru alimentarea sistemelor de irigatie si a hidrofoarelor de uz casnic.

Pompele submersibile sunt recomandate la pomparea apelor curate din gospodarii, acestea putand fi folosite atat in mediul urban, cat şi in cel rural.

Pompele sunt, de asemenea, utilizate pentru operaţii de transport a apei, de exemplu: uz caznic, agricultura, horticultura, instalatii sanitare si multe altele.

Pompele de apa submersibile pentru apa murdara se utilizeaza pentru pomparea apelor uzate de la  gospodarii, evacuarea apelor murdare, chiar si in prezenta de corpuri solide.

Modelele TPS251A, TPS401A, TPS751A sunt dotate cu tocator si sunt recomandate pentru pomparea de lichide care contin corpuri solide.

Cum faceti cea mai buna alegere in materie de pompe si hidrofoare?

Modelele de pompe si hidrofoare trebuie alese in functie de necesitati si de rolul pe care doriti ca acestea sa il indeplineasca, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la caracteristicile pe care le detin. In cazul in care nu stiti ce varianta este capabila sa va indeplineasca asteptarile, puteti solicita oricand ajutorul specialistilor companiei noastre.

Pompele submersibile multietajate sunt adecvate pentru pomparea apei curate din fantani si puturi, pentru alimentarea cu apa a locuintelor caselor si vilelor, pentru uzul in agricultura si irigarea prin picurare, pentru umplerea/golirea rezervoarelor de apa si pentru cresterea presiunii apei curate pentru utilizarea in diverse aplicatii.

Si nu in ultimul rand, tinem sa mentionam si pompa-hidrofor cu regulator de presiune ce este perfecta pentru pomparea apei curate fara particule abrazive si a lichidelor chimice care nu afecteaza materialul din care este fabricata pompa.

Toate modelele de pompe si hidrofoare furnizate de catre Forestore au un design modern, sunt usor de utilizat, sunt practice si sigure in exploatare, realizate din materiale de calitate superioara, cu un grad ridicat de etanseitate si o durata indelungata de viata.

Nu ezitati sa ne contactati pentru comenzi si informatii suplimentare!


WEBSITE: www.forestore.ro

PROGRAM COMENZI: Luni – Vineri | orele 9.00 – 17.00

TELEFON: 0726-315-892

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.