curatenie la domiciliu

Alege o echipa de curatenie la domiciliu si bucura-te de timpul liber!

Daca iti doresti ajutor, in mod regulat sau periodic, la curatenia pe care o realizezi in locuinta, acum te poti bucura de el achitand o suma avantajoasa.

Compania Ligriv ofera servicii curatenie la domiciliu, la un raport avantajos calitate-pret.

Cand sa alegi aceste servicii curatenie la domiciliu?

Suntem constienti si stim foarte bine ca exista perioade cand va doriti sa va bucurati mai mult de lucrurile care conteaza cu adevarat (prieteni, familie, hobby-uri etc.), si nu sa petreceti putinul timp liber facand curatenie. De aceea a luat nastere compania noastra, venind in sprijinul tuturor celor care vor sa se degreveze de aceasta responsabilitate, lasand-o in seama unei firme specializate.

Astfel, Ligriv ofera servicii curatenie la domiciliu, pliindu-se foarte usor pe cerintele si preferintele clientilor, obtinand satisfactia lor deplina.

De ce sa alegeti Ligriv pentru servicii curatenie la domiciliu?

Suntem foarte buni in ceea ce facem si tratam cu maxima responsabilitate si seriozitate fiecare solicitare, indiferent de complexitate.

Important de mentionat este ca pe langa aceste servicii curatenie la domiciliu, intervenim pentru astfel de operatiuni si in: birouri, spatii comerciale, scari de bloc etc.

Suntem prompti, rapizi si venim atunci cand aveti nevoie de noi.

Produsele pe care le utilizam sunt de calitate si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii astfel ca veti avea garantia ca acestea nu vor avea efecte negative asupra sanatatii voastre.

Preturile pe care le practicam sunt avantajoase si corecte, calculate in functie de cateva criterii specifice care va vor fi aduse la cunostinta.

Daca veti fi nemultumiti de serviciile oferite (ceea ce, cu siguranta, nu va fi cazul) va rambursam in intregime suma achitata.

Pentru servicii curatenie la domiciliu, contactati cu incredere echipa Ligriv!

Indiferent ca aveti nevoie de servicii curatenie in apartamente, case sau vile, firma noastra este prompta pentru a asigura indeplinirea dorintelor fiecaruia dintre voi.

Orice solicitare este o provocare pentru noi si acordam atentie sporita fiecarui detaliu astfel incat sa livram rezultate ireprosabile.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti asa ca nu ezitati sa ne contactati cu incredere.

Recomandam efectuarea unei curatenii periodice, o data la trei luni (cel putin), serviciile pe care le oferim reprezentand alegerea perfecta a fiecaruia dintre voi.

Printre operatiunile pe care le realizam in cadrul serviciilor de curatenie la domiciliu, se numara si: spalarea geamurilor si curatarea tocariei si a feroneriei; spalarea faiantei din baie si din bucatarie; indepartarea prafului din spatele mobilierului; curatarea prafului de pe obiectele depozitate in mobilier; curatarea prizelor, a intrerupatoarelor, a corpurilor de iluminat etc.

Intervenim prompt si finalizam curatenia in cel mai scurt timp astfel incat nu va vom sta in cale mai mult timp decat este necesar .

Dam dovada de seriozitate, profesionalism, amabilitate, eficienta, transparenta, responsabilitate si corectitudine.

Ne place ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta in relatiile stabile pe care le inchegam cu clientii nostri fideli.

Pentru programarea unei intervenii sau pentru mai multe informatii privind serviciile pe care le oferim, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei Ligriv.


SUNA AICI: 0768 916 512

WEBSITE: www.deratizarebucuresti.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.