colectare hartie

Unde gasim servicii colectare hartie de calitate in Bucuresti?

Activand in domeniul colectarii diverselor tipuri de deseuri (hartie, sticla, lemn, mase plastice, metale), de mai bine de doua decenii, putem afirma cu certitudine ca parteneriatul cu societatea noastra este exact ce aveti nevoie atunci cand vine vorba de serviciile enumerate.

Desi sediul societatii Cami Comexim, este in Bucuresti, preluam si solutionam cereri si din alte zone ale tarii.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii despre serviciile pe care le furnizam sau despre alte aspecte de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii firmei.

Colectare hartie sau alte deseuri, in conditii avantajoase!

Faptul ca societatea noastra are o istorie bogata si un numar impresionant de “cazuri” solutionate, puteti fi siguri ca serviciile de colectare hartie sau a altor tipuri de deseuri, se vor desfasura in cele mai bune conditii, rapid si fara probleme!

Dispunem de mijloacele de transport necesare pentru a interveni sigur si la timp, de fiecare data cand suntem solicitati.

Capacitatea de incarcare a mijloacelor de transport respective, este una ridicata, astfel ca suntem capabili sa asiguram transport si personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile, la o singura ridicare.

Daca produceti cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton, va putem pune la dispozitie containere sau prescontainere. Cantarirea se face la sediul companiei, la bascula electronica, sau la fata locului, in momentul incarcarii, cu ajutorul lizelor ce sunt dotate cu cantar electronic incorporat.

De ce sa optezi pentru servicii colectare hartie?

Motivul pentru care ai opta pentru servicii colectare hartie, este acelasi cu motivul pentru care ai alege orice tip de serviciu: acela de a-ti face viata mai usoara si de a te debarasa de anumite responsabilitati. Desi, un alt motiv mai important ar fi acela ca, nu ai avea ce face cu o cantitate mare de astfel de deseuri (sau orice alt tip de deseu), si nici nu ai dispune de spatiul necesar pentru a o depozita. Plus ca, ai contribui, astfel, la un mediu mai curat si mai sanatos.

Deci, interventia unei firme specializate este mai mult decat esentiala.

Expertii Cami Comexim sunt bucurosi sa intervina cat mai repede pentru a colecta deseurile produse de persoane fizice sau juridice.

Apeleaza la Cami Comexim pentru servicii colectare hartie!

Serviciile noastre de colectare hartie, mase plastice, metale, lemn sau sticla, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, dupa cum am mentionat anterior.

Asadar, daca va aflati in situatia de a avea nevoie de ajutorul profesionistilor in ceea ce priveste colectarea deseurilor respective, atunci parteneriatul cu societatea noastra, este exact ceea ce va trebuie pentru a fi multumiti! Dam dovada de seriozitate, responsabilitate, profesionalism, transparenta, promptitudine si eficienta, asa ca solicitarile voastre vor fi solutionate astfel incat sa indeplineasca cele mai exigente asteptari.

Clientii de pana acum, nu au avut decat cuvinte de lauda la adresa noastra si la modul in care a decurs colaborarea, ceea ce nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa ne facem bine treaba in continuare pentru a obtine satisfactia deplina a fiecarui viitor client.

———————-

CONTACT:

Telefon: (+40) 722 627 288

Email: camelia.chirila@camicomexim.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.