Casa si Gradina Constructii

Tipuri de confectii metalice care iti pot transforma casa intr-o adevarata bijuterie arhitecturala

confectii metalice
confectii metalice

Alegerea unor elemente realizate prin executie metalica usoara – confectii metalice proiectate pentru amenajarea cu stil a locuintei, asigura transformarea totala a spatiului decorat. 

Indiferent ca este vorba despre cele de dimensiuni mari (garduri, copertine, porti, balustrade, grilaje) sau despre cele mai mici, de asezat in interior (rafturi, suporti, carcase de calorifer, ornamente), iti poti asigura un design arhitectural care sa impresioneze, dar care sa fie in acelasi timp, practic si durabil in timp.

Aceste confectii metalice prezinta o serie de caracteristici de exceptie, atat din punct de vedere al utilitatii, cat si din punct de vedere estetic, ceea ce le plaseaza in topul selectiei designerilor, constructorilor si antreprenorilor din industrii variate. 

Confectii metalice variate pentru amenajarea diferitelor spatii din locuinta:

  • Fatade spectaculoase

Metalul are calitatea de a emana stil si eleganta, fiind astfel un material ideal pentru a deveni creativ in materie de decoratiuni interioare. Elementele realizate prin executia usoara a metalului – pentru constructia gardurilor, balustrade, copertine – nu doar ca vor asigura functia practica a fiecaruia dintre aceste elemente, insa reprezinta si o optiune placut estetica, ceea ce contribuie la mentinerea stilului arhitectural deja existent sau crearea unuia pe placul clientului. 

  • Decoruri impecabile

Rafturi, ornamente sau carcase de calorifer – fiecare dintre aceste elemente pot schimba dramatic decorul creat. Confectiile metalice sunt ideale pentru a decora interiorul unui living, a dormitorului, a unui hol impunator sau pentru a pune in valoare spatiul unde se desfasoara business-ul administrat. 

Unele dintre confectiile metalice de care este nevoie pentru amenajarea la interior sau exterior, pe casa scarii, precum balustradele sau grilajele indeplinesc atat functia practica, dar si pe cea estetica. Toate confectiile metalice pot fi realizate la comanda, pentru se incadra perfect, conform dimensiunilor corecte. 

De ce sa alegi metalul pentru elementele de amenajare sau decorative din locuinta ta?

In aparenta tern, metalul este un element cu care decoratorii de interior experimenteaza, creand decoruri si amenajari spectaculoase, in stiluri arhitecturale si decorative diverse: stilul clasic, contemporan sau amenajari realizate prin mixarea mai multor stiluri. 

Care sunt atributele de exceptie ale confectiilor metalice?

  • Rezistenta la coroziune

Dintre toate proprietatile metalului, rezistenta la coroziune este de departe cea de care se bucura atat producatorii de confectii metalice, cat si cei care utilizeaza aceste elemente in proiectele lor. 

  • Rezistenta la temperaturi scazute si precipitatii

Pe langa rezistenta la coroziune, metalul este rezistent si la intemperii, atribut de luat in considerare atunci cand se aleg elementele pentru a construi un gard, copertina sau balustradele dispuse in exterior. 

  • Durabilitate

Poate nu te-ai gandi la rafturi sau elementele decorative ca articole care sa dureze pentru totdeauna, insa referitor la garduri sau copertine, balustrade, investitia conteaza. Durabilitatea metalului completeaza estetica aparte, iar rafturile create se pot integra fara probleme in decorurile viitoare. 

  • Intretinere facila 

Faptul ca nu va mai fi nevoie de mentenanta ulterioara reprezinta inca un argument pro pentru a opta pentru confectii metalice pentru decor sau amenajare exterioara. Nu vei avea nevoie de servicii de mentenanta asigurate de firma producatoare, in special pentru elementele de constructie garduri, copertine, grilaje, dar nici nu este nevoie ca tu sa efectuezi lucrari speciale de intretinere si curatare. Tine cont de recomandarile de baza de curatare a metalului din care sunt confectionate obiectele decorative (indepartarea prafului). 

De ce sa alegi echipa Master Metal pentru executia de confectii metalice pentru proiectul tau?

Pentru realizarea proiectelor de amenajare si decor, indiferent de amploarea si dimensiunea acestora, este nevoie de expertiza profesionistilor, care au la dispozitie tehnologia de ultima generatie in materie de prelucrarea precisa a metalului.

Posibilitatea crearii unor elemente personalizate, prin comanda plasata la producator, reprezinta primul criteriu de care trebuie sa tina cont orice client – persoana fizica sau antreprenor. De aceea, echipa Master Metal acorda atentie primei discutii cu persoanele solicitante, pentru a-i indruma catre cea mai buna optiune, in acord cu tipul proiectului si preferintele personale ale utilizatorilor. 

Master Metal garanteaza clientilor confectii metalice, precum si elemente din tabla prelucrata prin debitarea cu plasma, la costuri avantajoase, gratie experientei si priceperii personalului, precum si a productivitatii ridicate datorate aparaturii din dotare. 


Date de contact Master Metal

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You may also like